Home » Grønn Energi Guide » Reduser Strømregningen Med Noen Få Tips Om Grønn Energibruk

Reduser Strømregningen Med Noen Få Tips Om Grønn Energibruk

I dag og i dag er to ting som definitivt må forbedres økonomien og miljøet. Du kan forbedre din personlige økonomi og hjelpe miljøet samtidig ved å konvertere mange av teknologiene i hjemmet til grønn energi. Les videre for noen gode råd om hvordan du kan oppnå dette.

Lufttørk tøyet. Hvis været tillater deg, i stedet for å kjøre det gjennom tørketrommelen, etter å ha vasket tøyet, tørker du det på en klessnor utenfor. La solen og vinden tørke klærne for deg. Å bruke en elektrisk tørketrommel vil bare bruke energi, og hvis været er fint, kan du enkelt spare energi. I tillegg vil klærne dine vare lenger.

Benytt deg av vifter inne i hjemmet. Du kan enkelt bruke gulvvifter eller ha en takvifte installert for å øke luftstrømmen inne i hjemmet. Du kan bruke disse selv om du allerede har et klimaanlegg fordi du kan skru termostaten høyere og bare bruke viftene til luftbevegelse.

Kjøp en boks med Ziplock kvart størrelse baggies og bruk disse til å lage dine egne snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex Mix eller en velsmakende muffin, kan du bruke denne vesken og vaske den når du kommer hjem for å bruke dagen etter. Hold snacksene dine grønne ved å vaske og bruke disse baggies til snacksene dine til de er for slitte.

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller jobbe, må du slå av datamaskinen og slå av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Varmluftsregistre, radiatorer og tavleovner trenger rengjøring minst en gang per år. Det er best å rengjøre disse i begynnelsen av den kalde årstiden, slik at de er klare til å jobbe med topp effektivitet når været blir kaldt. Rene varmeenheter fordeler den oppvarmede energien jevnt.

Kle deg i varme klær for å redusere kostnadene! Hvis du bruker en lett genser, vil du føle deg to grader varmere. En tykkere genser tilfører omtrent fire grader. Så, for å spare penger, ta opp en fin varm genser og avstå fra å kle deg lite.

Prøv å bytte til CFL-er. De kompakte lysrørene pleier å bruke omtrent 75 prosent mindre energi enn de tradisjonelle glødepærene gjør, pluss at de varer rundt 10 ganger lenger. De er dyrere enn de tradisjonelle pærene, men det tar bare noen få måneder å kompensere for det med energibesparelser.

Vær oppmerksom på lokale og føderale rabatter for oppdateringer av fornybar energi hjemme hos deg. Lokale forsyningsselskaper tilbyr ofte rabatter for oppgraderinger. Skattefradrag er også tilgjengelig fra regjeringen, noen ganger. Å motta slike kreditter og rabatter kan gjøre installering av oppdateringene mye billigere for deg.

Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg noen veldig nyttige tips om å slå av de tradisjonelle, ressursdrenerende og altfor forurensende energikildene i hjemmet ditt og konvertere til smartere grønn energi. Grønn energi vil redusere kostnadene i hjemmet ditt, samt redusere karbonavtrykket ditt på planeten, så hvorfor ikke starte i dag?