Home » Grønn Energi Guide » Krymp Fotavtrykket Ditt Med Disse Grønne Energitipsene

Krymp Fotavtrykket Ditt Med Disse Grønne Energitipsene

Hvis du ikke har benyttet anledningen til å introdusere grønn energi i livet ditt, går du glipp av. Grønn energi er billigere, tryggere og renere enn tradisjonelle energikilder, og det kan også spare deg penger over tid. Her er noen virkelig smarte måter å begynne å bruke grønn energi til din fordel.

Kjøpe energieffektive lyspærer er en fin måte å spare penger og bruke grønn energi i ditt hjem. Disse lyspærer ta et par minutter å bruke maksimal lysstyrke. Denne forsinkelsen gjør at mindre energi som skal brukes når du slår på lysene i hjemmet ditt, som er en fin måte å spare energi!

Ved utforming utendørs belysning for patio eller hage banen, vurdere soldrevne lamper. Disse lampene er ikke kostbare og trenger ikke flere strømkilder enn direkte soleksponering. Dette vil spare betydelig energi. Du trenger heller ikke å henge lys eller ledninger utendørs.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er for oppvarming av vann. På grunn av dette, ved hjelp av varmt vann vil bare øke den månedlige nytte regning og redusere mengden penger du har i slutten av måneden.

Når du arbeider hjemme på datamaskinen, bør du ta deg tid til å slå den av sammen med skriveren og andre høyttalere eller tilbehør som er koblet til den. Disse konstant avløp på bekostning du en bunt i det lange løp og gjøre din samlede innvirkning på samfunnet mindre grønt.

Ta kortere dusjer for å få større nytte av grønn energi i ditt hjem! Oppvarming varmt vann står for nesten 14% av gjennomsnittlig husholdning energibruk og som virkelig kan legge opp. Kutte ned på den tiden du tilbringer i dusjen vil bli bedre på miljøet og din energi regninger!

For å hjelpe deg med å øke forbruket av ren energi, kan du prøve å bruke vindenergi. Vind er en veldig ren type alternativ energi, og det kan hjelpe deg med å kutte strømregningen massevis. Hvis denne løsningen interesserer deg, sjekk med lokale myndigheter for å sikre at du har riktig reguleringsplan og også sikre at du har tilstrekkelig plass.

Vurder en bakke-kilde varmepumpe for hjemmet ditt. En jord kilde varmepumpe gjør bruk av den konstante temperaturen i bakken for å varme og kjøle hjem. Bakke temperaturen vil bli varmere enn luften om vinteren, men kjøligere om sommeren, noe som gjør for svært effektiv varmeutveksling.

Nå som du har gått gjennom tipsene i denne artikkelen, må du sørge for at du bruker dem. Når du gjør det, vil du finne at grønn livsstil kan være lett, og at grønn energi er, på mange måter, foretrukket. Ta affære og begynn å sette grønn energi inn i livet ditt, så snart som i dag!