Home » Grønn Energi Guide » Er Grønne Energikilder Rimelige For Gjennomsnittskunden?

Er Grønne Energikilder Rimelige For Gjennomsnittskunden?

En av hovedårsakene til at så mye energi brukes, mens du er hjemme eller på jobben, er enkel uvitenhet! Å holde deg informert om de enkleste og beste måtene å spare energi på vil gjøre stor forskjell på sikt. Les denne artikkelen for noen tips om hvordan du bruker grønn energi!

Hvis hjemmet ditt har basseng eller boblebad, kan du se på et solvarmesystem. Installering av et solvarmesystem koster omtrent det samme som et vanlig system, men driftskostnadene for systemet vil være mye lavere. Reparasjonskostnader for solvarmesystemer er ofte også lavere.

Når du er borte fra hjemmet, bruk vindusbelegg. Disse hjelper hjemmet ditt å holde seg kult og holde energiregningen nede når du ikke er der. Vanligvis er vinduer som vender mot sør, plassert slik at de får mest sol. Prøv å legge til vindusbelegg som blokkerer varme, for eksempel nyanser eller mørkere, foret gardiner.

Ikke anta at grønne energier er for dyre. Startkostnaden kan være høy, men de fleste stater vil gi deg interessante skatteincitamenter hvis du investerer i grønne energier. Du vil spare mye penger på energiregningene dine. Gjør matte for deg selv, så vil du oppdage at grønne energier ikke er dyre.

Plant trær rundt hjemmet ditt. Trærne vil bidra til å skygge for deg hjemme, og vil derfor bidra til å holde hjemmet kjøligere i de varme sommermånedene. Det vil ikke kreve så mye klimaanlegg for å holde det på ønsket temperatur. Siden trær mister blader om vinteren, vil de fremdeles tillate solen å komme inn og bidra til å varme opp hjemmet ditt i vintermånedene.

Tenk utenfor boksen. Mens mange tenker ‘solpaneler’ når de tenker på grønn energi, er det andre måter å dra nytte av solen på. Hvis du bygger et nytt hjem, bør du vurdere å innlemme passiv soldesign i hjemmet. Ved å bygge med materialer som betong eller adobe og dra nytte av solens naturlige varme med sydvendte vinduer, kan du lage et hjem som naturlig vil varme seg om vinteren og holde seg kjølig om sommeren.

Bli grønn på kaffepausen ved å ta med din egen kopp. Hvis du vanligvis bestiller en Tall Latte hos Starbucks, må du ta med deg et høyt kaffekrus som kan brukes igjen. Hver gang du ber din favoritt kaffebar om å blande drinken din i din egen kopp, hjelper du med å gjøre miljøet grønt.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med redusere strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan gjennomføre en energitilsyn før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste hus krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowatt-timer per måned. måned.

Ikke bare sparer energi å spare energi, det reduserer også kostnadene for strøm! Det er flere forskjellige alternativer for alternativ energi, inkludert solenergi og vindkraft. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan dele alle dine nye måter å spare energi hjemme, på bilkjøring eller på jobben!